top of page
IMG_2142.HEIC

ESPORTS PELILEIRIT

Kaipaatko kesälle jotain erityistä? Northern Star Gamingin ja Espoon kaupungin kesällä järjestettävät Esports pelileirit saattavat olla vastaus etsintääsi. Nämä pelileirit eivät ole pelkkää pelaamista vaan ne tarjoavat nuorille tilaisuuden kehittää pelitaitojaan, oppia tiimityötä ja nauttia yhdessäolosta samanhenkisten ihmisten kanssa.

TAPAHTUMARIKKAIMMAT PELILEIRIT NUORILLE

Nuorille suunnatut Esports pelileirit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää pelitaitoja ja verkostoitua

Kesä on täynnä mahdollisuuksia, ja nyt voit tehdä siitä entistäkin ikimuistoisemman osallistumalla Northern Star Gamingin tuleville Esports pelileireille! Täältä löydät kaiken tarvittavan tiedon leireistä, leiriohjelmasta ja ilmoittautumisesta.

 

Esports pelileirimme tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden nuorille päästä syventymään Esportsin maailmaan. Leirit tarjoavat monipuolista ohjelmaa, joka sisältää pelien pelaamista, tiimityöskentelyä, terveellisten elämäntapojen edistämistä ja vierailijaluentoja Esports-alan ammattilaisilta.

LEIRIN SISÄLTÖ JA MUUT TIEDOT

Aihe (12).png

YHDESSÄ OLOA

Puuhakerhomme auttavat sinua oppimaan toimimaan tiimissä ja kehittämään yhteistyötaitojasi monissa eri tilanteissa. Tiimipelaaminen on yksi avain menestykseen, ja leireillä saat arvokasta kokemusta tiimityöstä.

Esportsissa fyysinen kunto ja mielen terveys ovat myös tärkeitä menestyksen avaimia. Siksi se on yksi tärkein ja merkittävin osa Esportsia. Osallistu leireillä tarjottaviin aktiviteetteihin ja opi tärkeitä taitoja, jotka auttavat sinua jaksamaan niin virtuaalisissa kuin fyysisissäkin haasteissa.

Aihe (11).png

PELAAMISTA

Pelaa kavereiden kanssa sekä opettele samalla syventämään taitojasi suosituissa kilpapeleissä, kuten esimerkiksi Fortnite, Counter Strike 2 EA FC24 ja NBA 2K24.

Kokeneet ammattipelaajamme jakavat heidän salaisia vinkkejä ja opastavat sinua pelien hienouksiin.

Esports pelileirimme tarjoavat tietysti loistavat olosuhteet ja huippulaadukkaat pelitarvikkeet, jotta pelikokemuksestasi tulisi ikimuistoinen.

IMG_2671.PNG

VIERAILIJALUENNOT

Northern Starin ammattipelaajat, tunnetut sisällöntuottajat ja muut alan asiantuntijat antavat leireillä luentoja, joissa voit kuunnella inspiroivia tarinoita, oppia aivan uusia juttuja eri peleistä  sekä saada hyödyllisiä vinkkejä Esports maailmasta, joista varmasti on hyötyä tulevaisuudessa. Luennot antavat arvokasta tietoa alasta ja voivat auttaa sinua hahmottamaan tulevaisuuttasi Esportsin parissa.

IMG_2672.PNG

Leirien jokaisena päivänä tarjoillaan täyttävä aamupala ja lounas. Jokaisen leiriläisen henkilökohtaiset erityisruokavaliot otetaan huomioon.

Ajankohta: 10. - 15. kesäkuuta 2024 & 17. - 22 kesäkuuta 2024 aina kello 10.00 - 18.00

Tapahtumapaikka: Tribe GameBase; Espoon Otaniemi, os. Otaranta 6

Osallistujat: 10–15-vuotiaat nuoret

Hinta: 199€

Lisätiedot ja kysymykset: business@nstargaming.com

Huomio! Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi pian!

Northern Star Gaming & Espoon kaupunki

Colorful Cute and Friendly Summer Camp Flyer (1).png
bottom of page