top of page
Search

Nuorille suunnattu Esports-pelileiri tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää pelitaitoja ja tavata alan ammattilaisia

Kaipaatko kesälle jotain erityistä? Esports-pelileiri saattaa olla vastaus etsintääsi. Tämä kesäleiri ei ole pelkkää pelaamista vaan tarjoaa nuorille tilaisuuden kehittää pelitaitojaan, oppia tiimityötä ja nauttia yhdessäolosta samanhenkisten ihmisten kanssa.


Tänä kesänä 10–15-vuotiaat nuoret voivat sukeltaa Esportsin maailmaan osallistumalla jännittävälle kesäleirille, joka pidetään Espoon Otahallissa. Leiri on suunniteltu tarjoamaan nuorille kokonaisvaltainen kokemus videopelimaailmasta, joka sisältää niin pelien pelaamista, erilaisia puuhakerhoja kuin myös terveellisten elämäntapojen merkityksen korostamista. Leirillä alan ammattilaiset pitävät lyhyitä luentoja, sekä pelaavat yhdessä nuorien kanssa.

Osallistujat pääsevät kehittämään taitojaan heitä kiinnostavissa peleissä, kuten esimerkiksi Fortnite, Counter Strike 2, Brawl Stars, Roblox, Rocket League ja monet muut pelit. Leirillä ammattipelaajat tarjoavat arvokkaita vinkkejä ja opastavat nuoria pelien saloihin. Tiimityöskentely on myös keskeinen osa leiriä, sillä yhteistyötaitoja harjoitellaan pelaamalla tiimissä ja ratkaisemalla haasteita yhdessä.


Esports-pelileirillä ei kuitenkaan unohdeta fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Osallistujat pääsevät osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin, kuten ulkoiluun ja puuhakerhoihin, jotka tukevat terveellistä elämäntapaa. Lisäksi leirillä järjestetään kaksi kertaa ruokailu, jotta energiaa löytyy koko leirin ajaksi.


Lisätietoja leiristä ja ilmoittautumisohjeet löytyvät nettisivuiltamme.

Tule mukaan kesän kuumimpaan tapahtumaan Esports-pelileirille ja tee kesästäsi unohtumaton seikkailu!


54 views

Commentaires


bottom of page