top of page

SUOMI SOLO SHOWDOWN


Northern Star Gaming järjestää yhteistyössä Vectorama pelitapahtuman kanssa Suomen ensimmäisen Fortnite 1v1 non byoc LAN-turnauksen jossa palkintopottina on huikeat 2000€ ja joka on avoin kaikille. Selittelyille ei jää tilaa, kun huhtikuussa alkava Suomi Solo Showdown tuo yhteen kaikki Fortnite pelin kuumimmat pelaajat kilpailemaan yhdestä asiasta: Suomen mestaruudesta.

Suomi Solo Showdown on ensimmäinen laatuaan, ja turnauksen pääprioriteettina on lisätä kilpailullisuutta Suomen Esportsissa sekä tuoda uusia nimiä pinnalle Fortnite yhteisössä. Jo toista vuotta putkeen Suomen kärkijoukkuuena toiminut Northern Star Gaming pitää Fortniten kilpapelaamista tärkeänä Suomessa. Esports jatkaa kasvamistaan ja on elintärkeää, että Suomesta löytyy kilpakykyisiä pelaajia muihin Euroopman maihin nähden Esportsisa
.

Suomi Solo Showdownin ensimmäinen mestaruuskilpailu järjestetään tänä kesänä Vectorama pelitapahtumassa Oulun Ouluhallissa. Tapahtuma kerää vuosittain yli 2000 kävijää, joka lisää turnauksen kiinnostavuutta. Turnauksen pudotuspelit pelataan yleisön edessä ja vain voittajat muistetaan. Onko sinusta Suomen parhaaksi 1v1 pelaajaksi? Se selviää kesäkuussa!

Miten tulla Suomen mestariksi?

Suomi Solo Showdownissa pelaajille annetaan monta mahdollisuutta päästä LAN tapahtumaan pelaamaan yleisön eteen. Yhden karsintakierroksen sijaan, turnauksessa järjestetään neljä erillistä karsintakierrosta, joista parhaat karsiutuvat pudotuspeleihin. 

Jokaisesta karsintakierroksesta semifinalistit eli neljä parasta karsiutuvat pudotuspeleihin ja näin ollen lunastavat paikan Vectorama pelitapahtumaan. Koska karsintakierroksia järjestetään neljä, yhteensä 16 pelaajaa karsiutuu pudotuspeleihin.


Karsintakierroksiin on avoin osallistuminen ja turnaukseen voi osallistua kuka vain Suomessa asuva. Karsintakierrosten aikataulu on seuraava:
Avoin karsinta #1 - 05.04.2024 klo 19
Avoin karsinta #2 - 08.04.2024 klo 19
Avoin karsinta #3 - 18.04.2024 klo 19
Avoin karsinta #4 - 27.04.2024 klo 19
INFO POST #2.png

LISÄTIEDOT JA OSALLISTUMINEN 

bottom of page